Stem på en kandidat

  • - A) Rørosmat
    Rørosmat BA består av 31 matprodusenter i Nord-Østerdal og Rørosregionen. Siden etableringen av laget i 2003 er det skapt et moderne mateventyr. Visjonen "sammen om matglede" har vakt både nasjonal og internasjonal oppmerksomhet. Røros-mat fra Røros-traktene er merket som pryder nesten 400 forskjellige matvarer fra denne kulinariske regionen.
  • - B) Helen Davey
    Pultostprodusent Helen Davey bor i Våler i Solør, på Vesterhaugen Gårdsysteri. Hun er en av de få som produserer økologisk pultost, i tillegg til rømme og smør. Helen driver økologisk som innebærer en helhetlig tankegang i forhold både dyr, natur og mennesker.
  • - C) Louise Gjør
    Louise eier og driver eiendommen Fredheim Gård i Stange Vestbygd og produserer egg og et rikt antall varianter av grønnsaker. Hun har i sommer åpnet gårdsbutikk hvor gårdens produkter selges. I tillegg kan du kjøpe kortreist frukt, grønt, pultost og spekemat osv. fra flere produsenter i nærheten.
  • - D) Charlotte Mohn Gaustad
    Charlotte er opptatt av bonden som produserer maten og at bonden må verdsettes. Hennes matfilosofi er å bidra til at folk blir mer opptatt av kvalitet og bakgrunnen til råvarene. Hun mener vi må ta vare på kunnskapen om mat som en del av kulturen vår på lik linje med kunst, musikk og arkitektur.

Om konkurransen

Hvem kan delta?
Alle kan stemme på en av kandidatene til Innlandets matpris.

Hvorfor er disse kandidatene valgt?
Etter forslag fra publikum ble fire kandidater valgt ut av representanter fra Sparebanken Hedmark og Hedmark Bondelag. Kandidatene oppfyller en eller flere av følgende kriterier:

  • Fremmer mat og landbruket på en positiv måte
  • Er nyskapende, fremtidsrettet og viser innovasjonsevne
  • Er en god ambassadør og bidrar til økt optimisme og rekruttering i næringen
  • Har forankring i Innlandet med fokus på lokalprodusert mat.

Når og hvordan vet jeg hvem som har vunnet?
Representanter fra Sparebanken Hedmark og Hedmark Bondelag har plukket ut fire bedrifter. Disse vil synliggjøres via Facebook og de respektives nettsider i oktober, slik at alle som ønsker kan være med å stemme frem sin favoritt. Avstemningen mellom de fire utvalgte kandidatene avholdes mellom 7. til 18 oktober.Vinneren er den av de 4 som får flest stemmer. Vinneren blir presentert på Midt i Matfatet 23. oktober 2016.

Hva er premien?
Kandidatene konkurrerer om en premie på kr 25.000,-.

Hva skjer med mine personopplysninger?
Du legger ikke igjen personopplysninger. Du skal kun registrere en stemme på den du mener bør vinne.

Diskvalifisering ved regelbrudd
Sparebanken Hedmark forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltagere som jukser eller bryter konkurransereglene.

Endring i konkurransereglene
Sparebanken Hedmark forbeholder seg retten både før, under og etter konkurransen, til å gjøre endringer i konkurransen og dens vilkår for å delta.

Aksept av konkurransereglene
Ved å delta i konkurransen har deltakeren akseptert disse konkurransereglene.

 


Sparebanken Hedmark og Hedmark Bondelag setter fokus på matproduksjon i Innlandet. Stem på den kandidaten du ønsker skal vinne heder, ære og 25.000 kr. Kandidaten med flest stemmer innen 18. oktober tildeles prisen på Midt i Matfatet 23. oktober 2016.

Etter forslag fra publikum ble fire kandidater valgt ut av representanter fra Sparebanken Hedmark og Hedmark Bondelag. Kandidatene oppfyller en eller flere av følgende kriterier:

  • Fremmer mat og landbruket på en positiv måte
  • Er nyskapende, fremtidsrettet og viser innovasjonsevne
  • Er en god ambassadør og bidrar til økt optimisme og rekruttering i næringen
  • Har forankring i Innlandet med fokus på lokalprodusert mat.
     

Næringstreff - Få mer ut av verdikjeden for mat

I samarbeid med Hamarregionen Utvikling inviterer vi til næringstreff i Vikingskipet fredag 21. oktober kl. 13.00 - 15.00.

Tema - Få mer ut av verdikjeden for mat.
Gratis inngang til "Midt i matfatet" for de påmeldte

Se program og meld deg på